Uw Hörmann garagedeur gemakkelijker bedienen?

Deur open, deur dicht – dag na dag én met de hand?

Het is tijd voor een Hörmann aandrijvingen en toebehoren! Denk eens na hoe vaak u uit de auto stapt en uw garagedeur handmatig opent en sluit. Alles kan veel eenvoudiger. U blijft gewoon in de auto zitten, drukt op de knop van de afstandsbediening en rijdt, beschermd tegen weer en wind, comfortabel, droog en veilig uw garage binnen. En dankzij de automatische deurvergrendeling zit u ook wat inbraakbeveiliging betreft op rozen.

Uw voordeel: Hörmann biedt u een compleet systeem, opgebouwd uit perfect op elkaar afgestemde componenten: garagedeuren, garagedeuraandrijvingen en inrithekaandrijvingen.
U heeft geen extra ontvanger nodig, en ook de onderlinge combinatie van verschillende afstandsbedieningen vervalt. Dat bespaart u tijd, geld en stress.

Voor de meeste toepassingen biedt Hörmann twee type motoren, de Promatic en de Supramatic. Garagedeur Specialist levert beide, alsmede een accu voor de Promatic op locaties zonder stroomvoorziening, de Supramatic H voor gezamenlijke garages, diverse accessoires en hekaandrijvingen.

Hormann elektrische garagedeur opener