Garage roldeuren

Met garage roldeuren creëert u meer ruimte in uw garage doordat u uw plafond vrij houd. De deur rolt verticaal op, waardoor u namelijk geen ruimte verliest in uw garage. Bent u op zoek bent naar een elektrische roldeur voor uw garage? Of zoekt u een traditioneel handmatig bedienbare deur? Wij kunnen u helpen.

Wij leveren de vervangende deur van de bekende Polynorm roldeur. Dit is een ongeïsoleerde (elektrisch bedienbare) deur. Dit type deur plaatsen we in garages waar isolatie geen rol van betekenis heeft en waar men geen geleiderails in de garage wilt hebben om zoveel mogelijk ruimte vrij te houden.

Geïsoleerde garage roldeur (Hörmann Rollmatic)

Deze (sterke) geïsoleerde roldeur sluit de garage rondom af en heeft geen hinderlijke stangen en geleiders in de garage. Hierdoor ontstaat er dus meer vrije ruimte. Bovendien kunt u deze elektrische garage roldeur openen en sluiten zonder uit de auto te stappen. Onder andere passen zonwering bedrijven soms een gewoon rolluik toe, maar deze zijn echter niet geschikt om te functioneren als een garagedeur.

Meer over Hörmann Rollmatic garage-roldeur

Hörmann geïsoleerde roldeur

roldeuren

Hörmann geïsoleerde roldeuren zijn leverbaar met een rol opgesloten in een kast boven de opening. De nieuwe “OD” roldeur heeft slechts een minimale ruimte onder het plafond nodig van 70 mm.

Roll-A-Door (voorheen Polynorm roldeur)

Deze ongeïsoleerde elektrische deur wordt in garages geplaatst waar isolatie geen rol speelt of wanneer de ruimte in de garage onvoldoende is voor het railsysteem van een kanteldeur of sectionaaldeur.
Wij kunnen deze deuren nog steeds leveren. Hoewel de productie van Polynorm roldeuren al geruime tijd geleden is gestopt. Het van oorsprong Australisch product wordt onder andere nog onder licentie door enkele fabrieken in de wereld gemaakt. Wij hebben namelijk contacten met één van deze fabrieken.

Meer over Roll-a-Door / Polynorm garage-roldeur

Ongeïsoleerde roldeur

garage roldeuren rood

De voormalige Polynorm roldeur is vaak toegepast in garages waar isolatie niet belangrijk was. Hoewel de productie van deze garage roldeuren al lang geleden is gestopt kunnen wij nog steeds nieuwe deuren leveren.

Het van oorsprong Australisch product wordt nog onder licentie door enkele fabrieken in de wereld gemaakt en wij hebben contact met één van die fabrieken.

Self storage roldeuren

Naast garage roldeuren voor garages levert De Garagedeur Specialist ook roldeuren voor self storage units. Daarbij kan het om een enkele roldeur gaan of kleine aantallen.
Voor grotere aantallen kunt u ook terecht bij onze leverancier Tudor Trading.

Meer over self storage roldeuren

Self storage roldeuren

Self storage roldeuren

Waarom men bovendien bij ons een roldeur aanschaft:

  • Wij leveren in het bijzonder de originele “Polynorm” deur
  • Al met al zijn we al ruim 25 jaar bekend met deze deuren
  • Wij kunnen intussen meer dan 10 verschillende kleuren aanbieden.

Dit is wat klanten over ons zeggen:

  • Uitermate kant vriendelijk en deskundig.
  • Prima werk geleverd er wordt mee gedacht met de klant en goed advies gegeven.
  • Zowel het contact per mail, telefoon als monteurs aan huis hebben als heel klantvriendelijk ervaren.
  • Geconstateerd gebrek zonder enige discussie vakkundig verholpen.
  • Plezierig contact, duidelijke communicatie, goede prijs/kwaliteit en keurig netjes gewerkt bij het plaatsen van de garagedeur. In alle opzichten een heel prettig bedrijf. Wij zijn bijzonder tevreden.