Garage roldeuren

Garage roldeuren creëren plaats voor en in de garage. Om te parkeren kunt u direct tot voor de deur rijden. Bovendien blijft het plafond in de garage vrij, doordat de roldeur verticaal wordt opgerold. De Garagedeur Specialist levert en plaatst diverse merken en typen garage-roldeuren.

Zo zijn de bekende Polynorm roldeuren ongeïsoleerde (elektrisch bedienbare) deuren. Dit type deur wordt voor garages gebruikt waar isolatie geen rol van betekenis heeft en waar men geen geleiderails in de garage wilt hebben om zoveel mogelijk ruimte vrij te houden.


Geïsoleerde roldeur Hörmann Rollmatic

Deze roldeur sluit de garage rondom af en heeft geen hinderlijke stangen en geleiders in de garage, waardoor er dus meer vrije ruimte over blijft. Bovendien kunt u deze elektrische roldeur openen en sluiten zonder uit de auto te hoeven stappen.

Meer over Hörmann Rollmatic garage-roldeur

Hörmann geïsoleerde roldeur

Hörmann geisoleerde garage roldeur

Hörmann geïsoleerde roldeuren zijn sterke deuren en speciaal gemaakt als garagedeur. Soms wordt een gewoon rolluik toegepast door zonwering bedrijven, maar deze zijn niet geschikt om te functioneren als een garagedeur.

Roll-A-Door (voorheen Polynorm roldeur)

Deze ongeïsoleerde elektrische roldeur wordt nog toegepast waar isolatie geen rol speelt of de ruimte in de garage onvoldoende is voor het railsysteem van een kanteldeur of sectionaaldeur.
Meer over Roll-a-Door / Polynorm garage-roldeur

Ongeïsoleerde roldeur

roldeur rood

De voormalige Polynorm roldeur is vaak toegepast in garages waar isolatie niet belangrijk was. Hoewel de productie van deze deuren al lang geleden is gestopt kunnen wij nog steeds nieuwe deuren leveren.

Het van oorsprong Australisch product wordt nog onder licentie door enkele fabrieken in de wereld gemaakt en wij hebben contact met één van die fabrieken.

Self  storage roldeuren

Naast deuren voor garages levert De Garagedeur Specialist ook roldeuren voor self storage units. Daarbij kan het om een enkele roldeur gaan, maar ook kunnen wij een compleet self storage gebouw van deuren voorzien. Bent u dus op zoek naar een leverancier van roldeuren voor opslagboxen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer over self storage roldeuren

Self storage roldeuren

Self storage roldeuren