Aluminium voordeuren van Hörmann zijn een goede keuze

Voordeuren. Iedereen heeft er een. Vaak is het een visitekaartje van uw woning. Als men naar een woning kijkt gaat de eerste aandacht uit naar de voordeur. Het is dus belangrijk dat de voordeur er goed uitziet. Daarnaast moet hij ook inbraakveilig zijn en goed isoleren.

Veel voordeuren zijn al tientallen jaren oud waardoor ze krom zijn getrokken en er kieren tussen de deur en het deurkozijn zijn ontstaan. Daardoor komt tocht makkelijker je huis binnen en stijgt je energierekening. Hoogste tijd dus om te overwegen om de toegang tot uw woning met een aluminium voordeur te moderniseren.

Voordeuren worden van verschillende materialen gemaakt, maar onze ervaring is dat aluminium voordeuren de meeste voordelen bieden. Aluminium is onderhoudsvrij, isoleert goed en voldoen aan hoge veiligheidseisen.

dit is de oude situatie van de voordeur
dit is de nieuwe voordeur

Renovatie oude garagedeur met voordeur

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een renovatie van een voordeur en een oude kanteldeur.
De garagedeur is nu een geïsoleerde sectionaaldeur geworden. de voordeur een inbraakveilige aluminium deur.

Klik op de foto’s voor grotere afbeelding.

Vervang nu uw voordeur en geef uw woning weer een modern aanzicht zoals hierboven! Binnen 1 dag vervangen door onze eigen professionele monteurs.

Voordeuren: welke types zijn er verkrijgbaar?

Er zijn 6 type voordeuren leverbaar met ieder zijn eigen kwaliteiten en uitvoeringen. het gaat te ver om ze hier allemaal uitgebreid te tonen. Als u de brochure hier download kunt u op het gemak een keuze maken. Onze adviseur in de showroom kan u meer vertellen als u advies op maat wilt.

ThermoCarbon

Hoogste isolatiewaarde met standaard RC-3 veiligheidsuitrusting en 9-voudige vergrendeling. Hightech vleugelprofiel van carbon-glasvezel composietmateriaal.

ThermoPlan Hybrid

Elegant deuraanzicht door de in hetzelfde vlak liggendeovergang van deurblad naar deurkozijn. Hoge vleugelstijfheid door een roestvrijstalen plaat met poedergrondverf.

ThermoSafe Hybrid

Bijzonder hoge warmte-isolatie door thermisch onderbroken 80mm aluminium deurkozijn. Standaard met 5-voudig veiligheidsslot en RC4 veiligheidsuitrusting bij deuren zonder beglazing.

ThermoSafe

Zeer goede warmte-isolatie dankzij de thermisch onderbroken 80mm dikke aluminium deurkozijn. Standaard RC-s veiligheidsbeslag met 5-voudig veiligheidsslot. Keuze uit meer dan 70 motieven.

Thermo 65

De Thermo 65 voordeur heeft een stalen deurblad met een aluminium kozijn. Inbraakklasse RC-2 met 5-voudig veiligheidsslot. Uitstekende prijs-kwaliteits verhouding.

TopComfort

Mogelijkheden voor volglazen deur met goede warmte solatie. Diverse soorten figuurglas leverbaar. Inbraakklasse RC-2 en leverbaar in 9 designmotieven.

ThermoCarbon motief 301
ThermoPlan Hybrid motief 867
ThermoSafe Hybrid motief 65
ThermoSafe motief 777
Thermo 65 motief 750C
Topcomfort

Hierboven ziet u enkele afbeeldingen en eigenschappen. Het zijn er teveel om hier op te noemen. Als u meer wilt weten over de deuren kunt u kijken op onze eigen partnersite van Hörmann.  Lees meer>>>>

Aluminium voordeuren van hoge kwaliteit

Zoals zo vaak wordt het verschil gemaakt in de details. Hörmann aluminium voordeuren onderscheiden zich hierin als geen ander. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe voordeur: aarzel niet langer en maak een afspraak en kom bij ons langs. Hieronder vind u een paar details van de meest verkochte deur de ThermoSafe.

stevige 3D scharnier voor goede draaiing

Stabiele 3D scharnieren

Door de elegante driedimensionaal verstelbare 3D scharnieren zijn de deurvleugels zeer makkelijk af t stellen. Op deze manier wordt uw voordeur optimaal afgedicht en valt de deur snel en betrouwbaar in het slot.

Inbraakveilig profielcilinder voor een veilg gevoel

Inbraakveilige profielcilinder

De Profielcilinder is uitgerust met een anti-pickingsysteem. Deze voorkomt dat er voorwerpen in gestoken kunnen worden. bovendien heeft de profielcilinder een boorbeveiliging. De deur kan van buitenaf ook geopend worden als de sleutel er binnen nog in zit.

Aluminium binnenkruk geeft een fraai uiterlijk aan uw voordeur

Aluminium binnenkruk

ThermoSafe voordeuren zijn standaard uitgerust met de elegante Rondo-binnenkruk. Optioneel is deze ook in roestvrij staal verkrijgbaar of inRAL kleur naar keuze.

Roestvrijstalen sluitplaat geeft inbrekers geen kans om binnen te komen

Roestvrijstalen sluitplaat

De roestvrij stalen sluitplaat is optimaal af te stellen. Hiermee bereiken we dat de voordeur optimaal in het slot valt en goed afgesloten is.