Een aluminium voordeur van Hörmann is een goede keuze.

Een voordeur, iedereen heeft er een. Het is het visitekaartje van uw woning. Als men naar een woning kijkt gaat de eerste aandacht uit naar de voordeur. Het is dus belangrijk dat de voordeur er goed uitziet. Daarnaast moet hij ook inbraakveilig zijn en goed isoleren.

Veel voordeuren zijn al tientallen jaren oud waardoor ze krom zijn getrokken. Vaak zijn er kieren tussen de deur en het deurkozijn ontstaan. Daardoor komt tocht makkelijker het huis binnen en stijgt uw energierekening. Hoogste tijd dus om te overwegen om de toegang tot uw woning met een aluminium voordeur van Hörmann te moderniseren.
Voordeuren worden van verschillende materialen gemaakt, maar onze ervaring is dat aluminium voordeuren de meeste voordelen bieden. Aluminium is onderhoudsvrij, isoleert goed en voldoet aan hoge veiligheidseisen.

dit is de oude situatie van de voordeur
dit is de nieuwe voordeur

Vervangen bestaande voordeur voor een aluminium Hörmann voordeur

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een renovatie van een verouderde kanteldeur en voordeur.
De garagedeur is nu een geïsoleerde sectionaaldeur geworden. De voordeur een uitstekend isolerende, inbraakveilige Hörmann aluminium deur.

Klik op de foto’s voor grotere afbeelding.

Vervang nu uw voordeur en geef uw woning weer een modern aanzicht zoals hierboven! Binnen 1 dag vervangen door onze eigen professionele monteurs.

Geïsoleerde aluminium voordeuren op maat: welke types zijn er verkrijgbaar?

Er zijn 6 types geïsoleerde aluminium voordeuren op maat leverbaar met ieder zijn eigen kwaliteiten en uitvoeringen. Het gaat te ver om ze hier allemaal uitgebreid te tonen. Als u de brochure hier download kunt u op het gemak een keuze maken. Onze adviseur in de showroom vertelt u graag meer als u advies op maat wenst.

ThermoCarbon

Hoogste isolatiewaarde met standaard RC-3 veiligheidsuitrusting en 9-voudige vergrendeling. Hightech vleugelprofiel van carbon-glasvezel composietmateriaal.

ThermoPlan Hybrid

Elegant deuraanzicht door de in hetzelfde vlak liggende overgang van deurblad naar deurkozijn. Hoge vleugelstijfheid door een roestvrijstalen plaat in poedergrondverf.

ThermoSafe Hybrid

Bijzonder hoge warmte-isolatie door thermisch onderbroken 80mm aluminium deurkozijn. Standaard met 5-voudig veiligheidsslot en RC4 veiligheidsuitrusting bij deuren zonder beglazing.

ThermoSafe

Zeer goede warmte-isolatie dankzij het thermisch onderbroken 80 mm dikke aluminium deurkozijn. Standaard RC-3 veiligheidsbeslag met 5-voudig veiligheidsslot. Keuze uit meer dan 70 motieven.

Thermo 65

De Thermo 65 voordeur heeft een stalen deurblad met een aluminium kozijn. Inbraakklasse RC-2 met 5-voudig veiligheidsslot. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

TopComfort

Mogelijkheden voor een volglazen aluminium buitendeur met een goede warmte isolatie. Diverse soorten figuurglas leverbaar. Inbraakklasse RC-3 en leverbaar in 9 designmotieven.

ThermoCarbon motief 301
ThermoPlan Hybrid motief 867
ThermoSafe Hybrid motief 65
ThermoSafe motief 777
Thermo 65 motief 750C
Topcomfort

Hierboven ziet u enkele afbeeldingen en eigenschappen. Het zijn er teveel om hier op te noemen. Als u meer wilt weten over de voordeuren kunt u kijken op onze eigen partnerwebsite van Hörmann.  Lees meer>>>>

Aluminium voordeuren op maat en prijzen

Omdat aluminium voordeuren altijd op maat worden samengesteld, zijn er geen vaste prijzen te noemen. Ieder type deur heeft een eigen vanafprijs. Zo is de Thermo65 stalen voordeur met aluminium kozijn leverbaar vanaf € 1899,00 en de ThermoSafe aluminium voordeur leverbaar vanaf € 2999,00.
Vraag een offerte aan om een voorstel op maat te ontvangen.

Aluminium voordeuren van hoge kwaliteit

Zoals zo vaak wordt het verschil gemaakt in de details. Hörmann aluminium voordeuren onderscheiden zich hierin als geen ander. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe voordeur aarzel niet langer en maak een afspraak en kom bij ons langs in de showroom. Hieronder vindt u een paar details van de meest verkochte voordeur de ThermoSafe.

stevige 3D scharnier voor goede draaiing

Stabiele 3D scharnieren

Door de elegante driedimensionaal verstelbare 3D scharnieren zijn de deurvleugels zeer makkelijk af te stellen. Op deze manier wordt uw aluminium buitendeur optimaal afgedicht en valt de deur snel en betrouwbaar in het slot. Er zijn ook inliggende verborgen scharnieren verkrijgbaar wat voor een modern binnenaanzicht zorgt.

Inbraakveilig profielcilinder voor een veilg gevoel

Inbraakveilige profielcilinder

De profielcilinder is uitgerust met een anti-pickingsysteem. Deze voorkomt dat er voorwerpen in gestoken kunnen worden. Bovendien heeft de profielcilinder een boorbeveiliging. De voordeur kan van buitenaf ook geopend worden als de sleutel er binnen nog in zit.

Aluminium binnenkruk geeft een fraai uiterlijk aan uw voordeur

Aluminium binnen kruk

ThermoSafe voordeuren zijn standaard uitgerust met een elegante rondo-binnen kruk. Optioneel is deze ook in roestvrij staal verkrijgbaar of in een RAL kleur naar keuze.

Roestvrijstalen sluitplaat geeft inbrekers geen kans om binnen te komen

Roestvrijstalen sluitplaat

De roestvrij stalen sluitplaat is optimaal af te stellen. Hiermee bereiken we dat de voordeur perfect in het slot valt en goed afsluit.

Vraag een offerte aan en ontvang een voorstel op maat voor uw nieuwe voordeur. Wilt u meer informatie over wat voor u de beste oplossing is, neem dan contact met ons op.