Hörmann garage kanteldeuren

Kwaliteit, veiligheid en comfort. Dat zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor onze Hörmann garage kanteldeuren. Met een ruime keuze aan deurmotieven en kleuren is er voor iedere situatie een bijpassende kanteldeur leverbaar. Bovendien zijn de kanteldeuren tegen een aantrekkelijke prijs leverbaar. Vanaf € 1.200,- inclusief montage heeft u al een kanteldeur.

Hörmann kanteldeur met geïntegreerde loopdeur

Kanteldeur met loopdeur in het deurblad

Brede kanteldeur met geïntegreerde loopdeur

garage kanteldeuren met loopdeur
Hormann kanteldeur N80 motief 902

Waarom een garage kanteldeur kopen bij De Garagedeur Specialist?

  • Uitgebreide keuze in deurmotieven en kleuren
  • Goede begeleiding bij uw aankoop, van het opmeten tot en met de montage. Ook na de montage staan wij u graag te woord indien u vragen heeft
  • Uitgebreide garantie: 10 jaar op de deur en 2 jaar op de montage
  • Iedere opdracht wordt voorafgegaan aan een bezoek bij u thuis
  • We werken met eigen monteurs, waardoor we de kwaliteit van de montage kunnen waarborgen

De Hörmann kanteldeur staat voor veiligheid en duurzaamheid

Hörmann is vooruitstrevend als het om veiligheid en duurzaamheid gaat, dat zie je terug in de garagedeuren.

Voordelen Hörmann garage kanteldeuren:

  • Goede veiligheidsuitrusting door flexibele beschermkappen
  • Veiligheid met meervoudig veersysteem
  • Betere inbraakbeveiliging door uniek draai grendelslot

Elektrisch bedienen van de kanteldeur

Het is mogelijk om uw kanteldeur te voorzien van een elektrisch aandrijving waarmee u uw garagedeur op afstand kunt openen. U ervaart de gemakken van een elektrische garagedeur bijvoorbeeld bij thuiskomst, als u vanuit uw auto met één druk op de knop uw kanteldeur opent.

Bij kanteldeuren met elektrische bediening is het van belang om de veiligheid te waarborgen door gebruik te maken van een vergrendelingsmechanisme. Dit vergrendelingsmechanisme is een extra beveiliging op uw kanteldeur.

De deur wordt hiermee niet op 2 maar op 3 punten vergrendeld, waardoor de kanteldeur perfect sluit en niet eenvoudig is open te breken. Wij adviseren dan ook om deze vergrendeling op uw garagedeur te laten monteren.

De nieuwe Promatic 4 voor elektrische garagedeuren

Kanteldeur met loopdeur

Maakt u vaak gebruik van de garagedeur? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een kanteldeur met loopdeur, zodat u niet iedere keer de gehele garagedeur hoeft te openen. Het is ook mogelijk om een losse zijdeur te laten maken als u dat fijner of mooier vindt.

Dit is wat onze klanten over ons zeggen:

“Alles is goed vlot en soepeltjes verlopen, al met al zeer tevreden . Ga zo door”

“Prima geregeld. Snelle reactie op vragen en goed advies.”

“Dat afspraken goed zijn nagekomen. En bij ons was bovendien een prima monteur, rustig en bedreven, om de deur te monteren.”

“De Garagedeur Specialist is klantgericht. Ik ken het bedrijf als gespecialiseerd in het leveren van garagedeuren. Afspraken worden nagekomen, het personeel is vriendelijk en hun duidelijke offertes heb ik altijd snel per e-mail ontvangen. In de afgelopen jaren heb ik 4x zaken gedaan met De Garagedeur Specialist. Zoals gezegd ben ik een tevreden klant en kan De Garagedeur Specialist van harte aanbevelen als een betrouwbare leverancier met liefde voor het vak en uitvoering door vakmensen.”