Garage roldeuren

Met garage roldeuren creëert u meer ruimte in uw garage doordat u uw plafond vrij houdt. De deur rolt namelijk verticaal op, waardoor u geen ruimte verliest in uw garage. Bent u op zoek bent naar een elektrische roldeur voor uw garage? Of zoekt u een traditioneel handmatig bedienbare deur? Wij kunnen u helpen.

We leveren zowel elektrische als handmatig bedienbare roldeuren. Bekijk hieronder de verschillende soorten roldeuren of vraag direct een offerte aan als u al weet welke deur u wilt.

Geïsoleerde garage roldeur (Hörmann Rollmatic)

Deze (sterke) geïsoleerde roldeur sluit de garage rondom af en heeft geen hinderlijke stangen en geleiders in de garage. Hierdoor ontstaat er dus meer vrije ruimte. Bovendien kunt u deze elektrische garage roldeur openen en sluiten zonder uit de auto te stappen. Zonwering bedrijven passen soms een gewoon rolluik toe, maar deze zijn echter niet geschikt om te functioneren als een garagedeur omdat de motor onbereikbaar is weggewerkt.

Lees hier meer over Hörmann Rollmatic garage-roldeur

Hörmann geïsoleerde roldeuren hebben een pantser (rol) die opgesloten is in een kast boven de opening van de garage. De nieuwe “OD” roldeur heeft slechts een minimale ruimte onder het plafond nodig van 70 mm omdat deze langs het plafond naar binnen schuift.

Polynorm roldeur (tegenwoordig TiltAdor roldeur)

Deze ongeïsoleerde roldeur wordt in garages geplaatst waar isolatie geen rol speelt of wanneer de ruimte in de garage onvoldoende is voor het railsysteem van een kanteldeur of sectionaaldeur. Ondanks dat de productie van de Polynorm roldeur in Nederland al enige tijd is gestopt worden deze deuren nog wel gemaakt. Het is dus nog mogelijk om deze deuren te vervangen.

Lees hier meer over de TiltAdor / Polynorm garage roldeur op de site van de importeur

garage roldeuren rood

De voormalige Polynorm roldeur is vaak toegepast in parkeergarages onder appartement complexen. Vervanging van deze deuren kan dus nog steeds plaats vinden. Waar mogelijk zie je toch steeds meer dat de deur wordt vervangen voor een geïsoleerde sectionaaldeur.

Self storage roldeuren

De Polynorm roldeuren zijn uitstekend geschikt als toepassing voor selfstorage. We kunnen ze al maken vanaf 1000mm breed. Verder zijn ze extra sterk omdat ze ook als garagedeur buiten worden toegepast wat de levensduur verlengt.

Dit is wat klanten over ons zeggen:

  • Uitermate kant vriendelijk en deskundig.
  • Prima werk geleverd er wordt mee gedacht met de klant en goed advies gegeven.
  • Zowel het contact per mail, telefoon als monteurs aan huis hebben als heel klantvriendelijk ervaren.
  • Geconstateerd gebrek zonder enige discussie vakkundig verholpen.
  • Plezierig contact, duidelijke communicatie, goede prijs/kwaliteit en keurig netjes gewerkt bij het plaatsen van de garagedeur. In alle opzichten een heel prettig bedrijf. Wij zijn bijzonder tevreden.