Garage roldeuren

Met garage roldeuren creëert u meer ruimte in uw garage doordat u uw plafond vrij houd. De deur rolt verticaal op, waardoor u namelijk geen ruimte verliest in uw garage. Bent u op zoek bent naar een elektrische roldeur voor uw garage? Of zoekt u een traditioneel handmatig bedienbare deur? Wij kunnen u helpen.

Wij leveren de vervangende deur van de bekende Polynorm roldeur. Dit is een ongeïsoleerde (elektrisch bedienbare) deur. Dit type deur plaatsen we in garages waar isolatie geen rol van betekenis heeft en waar men geen geleiderails in de garage wilt hebben om zoveel mogelijk ruimte vrij te houden.

Geïsoleerde garage roldeur (Hörmann Rollmatic)

Deze (sterke) geïsoleerde roldeur sluit de garage rondom af en heeft geen hinderlijke stangen en geleiders in de garage. Hierdoor ontstaat er dus meer vrije ruimte. Bovendien kunt u deze elektrische garage roldeur openen en sluiten zonder uit de auto te stappen. Onder andere passen zonwering bedrijven soms een gewoon rolluik toe, maar deze zijn echter niet geschikt om te functioneren als een garagedeur.

Lees hier meer over Hörmann Rollmatic garage-roldeur

Hörmann geïsoleerde roldeuren zijn leverbaar met een rol opgesloten in een kast boven de opening. De nieuwe “OD” roldeur heeft slechts een minimale ruimte onder het plafond nodig van 70 mm.

Roll-A-Door (voorheen Polynorm roldeur)

Deze ongeïsoleerde roldeur wordt in garages geplaatst waar isolatie geen rol speelt of wanneer de ruimte in de garage onvoldoende is voor het railsysteem van een kanteldeur of sectionaaldeur.
Ondanks dat de productie van de Polynorm roldeur in Nederland al enige tijd is gestopt kunnen wij u deze deur nog via een ander fabrikant leveren.

Lees hier meer over Roll-a-Door / Polynorm garage-roldeur

garage roldeuren rood

De voormalige Polynorm roldeur is vaak toegepast in garages waar isolatie niet belangrijk was. Hoewel de productie van deze garage roldeuren al lang geleden is gestopt kunnen wij nog steeds nieuwe deuren leveren.

Self storage roldeuren

Naast garage roldeuren voor garages levert De Garagedeur Specialist ook roldeuren voor self storage units. Daarbij kan het om een enkele roldeur gaan of kleine aantallen.
Voor grotere aantallen kunt u ook terecht bij onze leverancier Tudor Trading.

Lees hier meer over self storage roldeuren

Self storage roldeuren

De Polynorm roldeuren zijn uitstekend geschikt als toepassing voor selfstorage. We kunnen ze al maken vanaf 1000mm breed. Verder zijn ze extra sterk omdat ze ook als garagedeur buiten worden toegepast wat de levensduur verlengt.

Dit is wat klanten over ons zeggen:

  • Uitermate kant vriendelijk en deskundig.
  • Prima werk geleverd er wordt mee gedacht met de klant en goed advies gegeven.
  • Zowel het contact per mail, telefoon als monteurs aan huis hebben als heel klantvriendelijk ervaren.
  • Geconstateerd gebrek zonder enige discussie vakkundig verholpen.
  • Plezierig contact, duidelijke communicatie, goede prijs/kwaliteit en keurig netjes gewerkt bij het plaatsen van de garagedeur. In alle opzichten een heel prettig bedrijf. Wij zijn bijzonder tevreden.