Garage roldeuren

Wilt u voor en in uw garage meer plaats creëren? En wilt u zelfs het plafond vrij houden? Dan zijn garage roldeuren iets voor u. Doordat de deur verticaal wordt opgerold, verliest u namelijk geen ruimte in uw garage. Of u nu op zoek bent naar een elektrische roldeur voor uw garage of een traditioneel handmatig bedienbare deur zoekt: wij kunnen u helpen.

Zo leveren wij onder andere de bekende Polynorm roldeur. Dit is een geïsoleerder (elektrisch bedienbare) deur. Dit type deur wordt voor garages gebruikt waar isolatie geen rol van betekenis heeft en waar men geen geleiderails in de garage wilt hebben om zoveel mogelijk ruimte vrij te houden.


Geïsoleerde garage roldeur (Hörmann Rollmatic)

Deze (sterke) geïsoleerde roldeur sluit de garage rondom af en heeft geen hinderlijke stangen en geleiders in de garage, waardoor er dus meer vrije ruimte over blijft. Bovendien kunt u deze elektrische garage roldeur openen en sluiten zonder uit de auto te hoeven stappen. Soms wordt een gewoon rolluik toegepast door zonwering bedrijven, maar deze zijn niet geschikt om te functioneren als een garagedeur.

Meer over Hörmann Rollmatic garage-roldeur

Hörmann geïsoleerde roldeur

Hörmann geisoleerde garage roldeur

Hörmann geïsoleerde roldeuren zijn sterke deuren en speciaal gemaakt als garagedeur. Soms wordt een gewoon rolluik toegepast door zonwering bedrijven, maar deze zijn niet geschikt om te functioneren als een garagedeur.

Roll-A-Door (voorheen Polynorm roldeur)

Deze ongeïsoleerde elektrische deur wordt in garages geplaatst waar isolatie geen rol speelt of de ruimte in de garage onvoldoende is voor het railsysteem van een kanteldeur of sectionaaldeur.
Hoewel de productie van Polynorm roldeuren al lang geleden is gestopt, kunnen wij nog steeds nieuwe deuren leveren. Het van oorsprong Australisch product wordt namelijk alleen nog onder licentie door enkele fabrieken in de wereld gemaakt en wij hebben contact met één van die fabrieken.

Meer over Roll-a-Door / Polynorm garage-roldeur

Ongeïsoleerde roldeur

roldeur rood

De voormalige Polynorm roldeur is vaak toegepast in garages waar isolatie niet belangrijk was. Hoewel de productie van deze deuren al lang geleden is gestopt kunnen wij nog steeds nieuwe deuren leveren.

Het van oorsprong Australisch product wordt nog onder licentie door enkele fabrieken in de wereld gemaakt en wij hebben contact met één van die fabrieken.

Self  storage roldeuren

Naast deuren voor garages levert De Garagedeur Specialist ook roldeuren voor self storage units. Daarbij kan het om een enkele roldeur gaan, maar ook kunnen wij een compleet self storage gebouw van deuren voorzien. Bent u dus op zoek naar een leverancier van roldeuren voor opslagboxen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer over self storage roldeuren

Self storage roldeuren

Self storage roldeuren