Roldeuren

Garage roldeuren creëren plaats voor en in de garage. Om te parkeren kunt u direct tot voor de deur rijden. Bovendien blijft het plafond in de garage vrij. Garagedeur Specialist levert en plaatst diverse merken en typen garage-roldeuren.
De bekende Polynorm roldeuren zijn ongeïsoleerde en worden daar toegepast waar isolatie geen rol van betekenis heeft en waar men geen geleiderails in de garage wilt hebben zoals bij kanteldeuren en sectionaal deuren om zoveel mogelijk ruimte vrij te hebben.


Geïsoleerde roldeur Hörmann Rollmatic

Deze roldeur sluit de garage rondom af en heeft geen hinderlijke stangen en geleiders in de garage, waardoor er dus meer vrije ruimte over blijft.
Meer over Hörmann Rollmatic garage-roldeur


Roll-A-Door (voorheen Polynorm roldeur)

Deze ongeïsoleerde garagedeuren worden nog toegepast waar isolatie geen rol speelt of de ruimte in de garage onvoldoende is voor het railsysteem van een kanteldeur of sectionaaldeur.
Meer over Roll-a-Door / Polynorm garage-roldeur


Hörmann geïsoleerde roldeur

Hörmann geisoleerde garage roldeur

Hörmann geïsoleerde roldeuren zijn sterke deuren en speciaal gemaakt als garagedeur. (soms wordt een gewoon rolluik toegepast door zonwering bedrijven, maar deze zijn niet geschikt om te functioneren als een garagedeur).

Ongeïsoleerde roldeur

roldeur rood

De voormalige Polynorm roldeur is vaak toegepast in garages waar isolatie niet belangrijk was. Hoewel de productie van deze deuren al lang geleden is gestopt kunnen wij nog steeds nieuwe deuren leveren.
Het van oorsprong Australisch product wordt nog onder licencie door enkele fabrieken in de wereld gemaakt en wij hebben contact met één van die fabrieken.