Garagedeuropener

Ervaar het gemak door met een druk op de knop uw garagedeur te openen.

Onze garagedeuropeners worden toegepast op kanteldeuren, sectionale deuren, zijwaartse deuren en roldeuren.
Maar wanneer kiest u ervoor om de garagedeur te voorzien van een garagedeuropener? Uiteraard is er het gemakt van het bedienen. Nooit meer bukken of boven uw hoofd de deur naar beneden trekken. Vooral voor ouderen of mensen met pijn is de aandrijving met een motor een uitkomst.

Bedieningsgemak

Bedieningsgemak vanuit de auto

Bedieningsgemak

Hoe makkelijk is het niet om vanuit de auto de garagedeur al te openen als u aan komt rijden. het bereik is groot genoeg om in één keer naar binnen te rijden.
Het gemak is achteraf altijd uit te breiden met nog meer toebehoren. Sleutelschakelaars, drukknoppen of vingerscan. Alles behoort tot de mogelijkheden.
Sinds 2019 is er een nieuwe versie garageopener de Supramatic 4. Deze motor heeft standaard een bluetooth functie, waardoor bediening met de telefoon mogelijk is. Wilt u meer hezen, download dan de folder.

Veiligheid

Hörmann deuren zijn veilig tegen inbrekers

Veiligheid

De garagedeuropener van Hörmann is voorzien van een antioptilbeveiliging waardoor de deur van buitenaf niet is te openen volgens de normen van het Politie Keurmerk.
Ook aan de binnenkant van de garagedeur is gedacht aan de veiligheid.  Zo zijn alle metalen onderdelen zo gemaakt dat er geen scherpe kanten aan zitten.
Sectionale garagedeuren zijn voorzien van een veerbreukbeveiliging waardoor de deur niet naar beneden valt bij veerbreuk. (op de deuren met normaal beslag). Bij garagedeuren met het standaard Z-beslag zijn de trekveren dubbel uitgevoerd.

Betrouwbaar

Betrouwbaar door diverse slimmigheden

Betrouwbaar

De garagedeuropeners hebben standaard diverse slimme hoogstandjes.
Belangrijk is de betrouwbare uitschakelautomaat. De garagedeur stopt onmiddelijk bij contact met een onvoorziene hindernis zoals bijvoorbeeld een kinderfiets of een auto die er nog onder staat.
Hörmann garageddeuropeners zijn optimaal afgestemd op hun deuren en volgens diverse richtlijnen door onafhankelijke keuringsinstituten getest en gecertificeerd.

Uw garagedeur kan door verschillende openers worden bediend.
Welke u ook kiest, bij De Garagedeur Specialist hebben we altijd de juiste oplossing voor u. Lees ook onze andere blogs of vul het contact formulier in voor meer informatie.