Houten openslaande garagedeuren

Voor een authentieke uitstraling kunt u ook kiezen voor houten openslaande garagedeuren. Naast de houten sectionaal deuren heeft De Garagedeur Specialist nu ook de traditionele openslaande houten garagedeuren in haar programma.

  • Bij deze zeer degelijke openslaande deuren spelen stijl, vormgeving, kwaliteit en accessoires een grote rol.
  • Alle houten garagedeuren zijn uitgevoerd met een 3-puntssluiting (Politie keurmerk Veilig Wonen), een stalen kern aan de sluitzijde tegen kromtrekken, een stalen kokerprofiel als onderdorpel en instelbare scharnieren.
  • Door het toepassen van 1e klas merantihout en een 3-laags afgewerkte grondverflaag op iedere gewenste RAL kleur kunnen wij u 10 jaar garantie geven op onze deuren.
  • De ruime keuze in hang- en sluitwerk maken uw garagedeur compleet.

Niet elk type deur is in elke uitvoering of met elke accessoire leverbaar. Daarom kunt u zich het beste goed te laten voorlichten in onze showroom. Bel ons voor een afspraak: 0182 37 37 37.

Als u uw oude garagedeur wilt laten vervangen kunnen wij dit voor u regelen vanaf het inmeten tot en met de montage. Als u een specifiekere offerte wilt ontvangen, verzoeken wij u het contactformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een offerte.

Klik hier voor alle modellen van onze houten openslaande garagedeuren

houten openslaande garagedeuren
houten openslaande garagedeuren met voordeur geven woning meer aanzien