Houten openslaande garagedeuren

Voor een authentieke uitstraling kunt u ook kiezen voor houten openslaande garagedeuren. Naast de houten sectionaal deuren heeft De Garagedeur Specialist nu ook de traditionele openslaande houten garagedeuren in haar programma.

  • Bij deze zeer degelijke openslaande deuren spelen stijl, vormgeving, kwaliteit en accessoires een grote rol.
  • Alle houten garagedeuren zijn uitgevoerd met een 3-puntssluiting (Politie keurmerk Veilig Wonen), een stalen kern aan de sluitzijde tegen kromtrekken, een stalen kokerprofiel als onderdorpel en instelbare scharnieren.
  • Door het toepassen van 1e klas merantihout en een 3-laags afgewerkte grondverflaag op iedere gewenste RAL kleur kunnen wij u 10 jaar garantie geven op onze deuren.
  • De ruime keuze in hang- en sluitwerk maken uw garagedeur compleet.

Niet elk type deur is in elke uitvoering of met elke accessoire leverbaar. Daarom kunt u zich het beste goed te laten voorlichten in onze showroom. Bel ons voor een afspraak: 0182 37 37 37.

Als u uw oude garagedeur wilt laten vervangen kunnen wij dit voor u regelen vanaf het inmeten tot en met de montage. Als u een specifiekere offerte wilt ontvangen, verzoeken wij u het contactformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een offerte.

Klik hier voor alle modellen van onze houten openslaande garagedeuren

Oude situatie

oude situatie voor vervangen garagedeur

nieuwe situatie

Met een nieuwe deur heeft u een mooiere uitstyraling