Openslaande garagedeuren

Wie gebruikt er tegenwoordig nog een garage om de auto in te zetten?

We zien al geruime tijd dat de garage al niet meer wordt gebruikt om de auto in te zetten. We krijgen steeds meer spullen en waar laten we deze?
De Garagedeur Specialist vervangt steeds vaker oude ongeisoleerde garagedeuren voor houten of metalen openslaande garagedeuren. Deze zijn veel praktischer dan een kanteldeur of sectionale deur. Zeker als u niet de gehele garagedeur wilt openen om met de fiets of brommer in en uit te gaan.
Daarnaast houd u binnen ook ruimte over achter het vaste deel van de dubbele garagedeur om extra spullen op te slaan.

Welk type openslaande garagedeuren kiest u?

De Hörmann openslaande deuren hebben een aluminium kozijn. Deze is gevuld met de bekende geiosleerde panelen van sectionaaldeuren. Zeer degelijk en voordeliger dan u zou verwachten. Deze dubbele garagedeuren zijn onderhoudsarm en leverbaar in alle RAL kleuren. Tevens kunt u ze voorzien van inbraakwerend beslag.

De Hebo hardhouten 2-vleugelige deuren zijn massief en tevens voorzien van isolatie en stabilisatie koker tegen kromtrekken. Ze hebben een traditionele uitstraling en geven uw woning aanzien. Afgewerkt in een goed dekkende grondlaag in iedere RALkleur  en stanndaard voorzien van politie keurmerk.

Metalen deuren met strakke moderne uitstraling

Openslaande garagedeurdeur NT60-2 voor meer ruimte en gemak

Houten deuren met klassieke warme uitstraling

houten openslaande garagedeuren met voordeur geven woning meer aanzien

Wilt u meer weten over de hardhouten garagedeuren van Hebo? Klik hier
Gaat uw voorkeur uit naar Hörmann deuren? Wilt u meer weten over deze deuren? Klik dan hier.