Openslaande garagedeuren

Waarom kiest men steeds vaker voor openslaande garagedeuren? De auto wordt vaak al niet meer in de garage gezet. De garagedeur wordt meestal alleen nog gebruikt om met fietsen en brommers in en uit te rijden. Daarom kiezen veel mensen ervoor hun oude kanteldeur hiervoor te vervangen.

Groot voordeel is dat de openslaande garagedeur niet helemaal meer open hoeft en dat de doorgang lekker breed is. Daarnaast houdt u binnen ook extra ruimte over achter het vaste deel van de dubbele garagedeur om extra spullen op te slaan.

Soorten openslaande garagedeuren

Er zijn twee soorten openslaande garagedeuren te onderscheiden, namelijk aluminium met stalen deuren en hardhouten deuren. Het hangt een beetje af van uw smaak en stijl voor welk type u kiest. Beide types zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. In dichte uitvoering (standaard), maar ook met diverse raammotieven.

De Hörmann openslaande garagedeuren hebben een aluminium kozijn. Deze is gevuld met de hoogwaardige geisoleerde panelen van sectionaaldeuren. Zeer degelijk en voordeliger dan u zou verwachten. Deze dubbele garagedeuren zijn onderhoudsarm en leverbaar in alle RAL kleuren. Tevens kunt u ze voorzien van een inbraakwerende 3-voudige vergrendeling. Groot voordeel is dat deze deur onderhoudsarm is.

De Hebo hardhouten 2-vleugelige deuren zijn massief en tevens voorzien van isolatie en stabilisatie koker tegen kromtrekken. Ze hebben een traditionele uitstraling en geven uw woning aanzien. De deuren zijn goed afgewerkt in een dekkende grondlaag en in iedere RAL kleur leverbaar. Groot voordeel van deze deur is dat hij standaard is voorzien van politie keurmerk.

Metalen deuren met strakke moderne uitstraling

Openslaande garagedeurdeur NT60-2 voor meer ruimte en gemak

Houten deuren met klassieke warme uitstraling

houten openslaande garagedeuren met voordeur geven woning meer aanzien

Zoals u op de foto’s kunt zien is de uitstraling van een houten
of metalen met aluminium openslaande deur heel persoonlijk.
Op de buttons hieronder vind u meer specifieke informatie.

Wat kosten openslaande deuren

Openslaande deuren zijn soms voordeliger dan u vooraf dacht. Vanaf € 2575,00 incl. btw heeft u al een nieuwe deur. Hiervoor krijgt u een standaard Hörmann garagedeur in S-of M profilering met houtnerfstructuur.

De oude deur wordt gedemonteerd en afgevoerd en de nieuwe uiteraard vakkundig gemonteerd. Indien nodig wordt de vloeraansluiting ook nog netjes afgewerkt.
Naar wens zijn er allemaal extra’s verkrijgbaar zoals onder andere een meervoudige vergrendeling of een deurdranger. Ook kan de openslaande deur in iedere RAL kleur worden geleverd tegen meerprijs.

Onze hardhouten garagedeuren van Hebo zijn al leverbaar vanaf € 4450,00 incl. btw en montage voor type HGS10. Een mooie klassieke deur die voor vele woningen een verbetering van het gevelaanzicht zal zijn.

Hoe lang duurt het vervangen van een garagedeur?

We komen in de loop van de ochtend bij u aan en halen dan de oude deur er uit. Dan gaan we de opening gereed maken om de nieuwe deur te monteren. Indien noodzakelijk kunnen we ook aanpassende timmerwerkzaamheden doen. Zo houdt u alles in één hand en heeft u er verder geen omkijken naar.

Ook smeren wij direct de onderdorpel aan met zand en cement zodat de deur netjes afgewerkt is. ‘s Middags kunt u direct genieten van uw nieuwe openslaande garagedeur.