Openslaande garagedeuren

Wie gebruikt er tegenwoordig nog een garage om de auto in te zetten?

We zien al geruime tijd dat de garage al niet meer wordt gebruikt om de auto in te zetten. We krijgen steeds meer spullen en waar laten we deze?
De Garagedeur Specialist vervangt steeds vaker oude ongeisoleerde garagedeuren voor houten of metalen openslaande garagedeuren. Deze zijn veel praktischer dan een kanteldeur of sectionale deur. Zeker als u niet de gehele garagedeur wilt openen om met de fiets of brommer in en uit te gaan.
Daarnaast houd u binnen ook ruimte over achter het vaste deel van de dubbele garagedeur om extra spullen op te slaan.

Metalen deuren met strakke moderne uitstraling

Openslaande garagedeurdeur NT60-2 voor meer ruimte en gemak

Houten deuren met klassieke warme uitstraling

houten openslaande garagedeuren met voordeur geven woning meer aanzien

Zoals u op de foto’s kunt zien is de uitstraling van een houten
of metalen met aluminium openslaande deur heel persoonlijk.
Op de buttons hieronder vind u meer specifieke informatie.

Welk type openslaande garagedeuren kiest u?

De Hörmann openslaande deuren hebben een aluminium kozijn. Deze is gevuld met de bekende geiosleerde panelen van sectionaaldeuren. Zeer degelijk en voordeliger dan u zou verwachten. Deze dubbele garagedeuren zijn onderhoudsarm en leverbaar in alle RAL kleuren. Tevens kunt u ze voorzien van inbraakwerend beslag.

De Hebo hardhouten 2-vleugelige deuren zijn massief en tevens voorzien van isolatie en stabilisatie koker tegen kromtrekken. Ze hebben een traditionele uitstraling en geven uw woning aanzien. Afgewerkt in een goed dekkende grondlaag in iedere RAL kleur en standaard voorzien van politie keurmerk.

Wat kosten openslaande deuren

Openslaande deuren zijn soms voordeliger dan u vooraf dacht. Vanaf € 2575,00 incl. btw heeft u al een nieuwe deur.
Hiervoor krijgt u een standaard witte garagedeur in S-of M profilering met houtnerfstructuur. De oude deur wordt gedemonteerd en afgevoerd en de nieuwe uiteraard vakkundig gemonteerd. Indien nodig wordt de vloeraansluiting ook nog netjes afgewerkt.
Naar wens zijn er allemaal extra’s verkrijgbaar zoals onder andere een meervoudige vergrendeling of een deurdranger. Ook kan de openslaande deur in iedere RAL kleuren worden geleverd tegen meerprijs.

Onze hardhouten garagedeuren van Hebo zijn al leverbaar vanaf € 4450,00 incl. btw en montage voor type HGS10. Een mooie klassieke deur die voor vele woningen een verbetering van het gevelaanzicht zal zijn.