Openslaande garagedeuren

Waarom kiest men steeds vaker voor openslaande garagedeuren? De auto wordt vaak al niet meer in de garage gezet. De garagedeur wordt meestal alleen nog gebruikt om met fietsen en brommers in en uit te rijden. Daarom kiezen veel mensen ervoor hun oude kanteldeur hiervoor te vervangen. Groot voordeel is dat de openslaande garagedeur niet helemaal meer open hoeft en dat de doorgang lekker breed is. Daarnaast houdt u binnen ook ruimte over achter het draaideel zonder handgreep, die over het algemeen niet open gaat, om extra spullen op te slaan.

Soorten openslaande garagedeuren

Er zijn twee soorten openslaande garagedeuren te onderscheiden, namelijk aluminium kozijnen met stalen deur of geheel hardhouten kozijnen met deur. Het hangt een beetje af van uw smaak en stijl voor welk type u kiest. Beide types zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. In dichte uitvoering (standaard), maar ook met diverse raammotieven. Bekijk deze op de pagina’s van de Hörmann openslaande deuren en de hardhouten openslaande deuren.

De Hörmann openslaande garagedeuren hebben een aluminium kozijn. Deze is gevuld met de hoogwaardige geïsoleerde panelen van sectionaaldeuren. Zeer degelijk en voordeliger dan u zou verwachten. Deze dubbele garagedeuren zijn onderhoudsarm en leverbaar in alle RAL kleuren. Tevens kunt u ze voorzien van een inbraakwerende 3-voudige vergrendeling.

De Hebo hardhouten 2-vleugelige deuren zijn massief en tevens voorzien van isolatie en stabilisatie koker tegen kromtrekken. Ze hebben een traditionele uitstraling en geven uw woning aanzien. De deuren zijn goed afgewerkt in een dekkende grondlaag en in iedere RAL kleur leverbaar. Groot voordeel van deze deur is dat hij standaard is voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Aluminium garagedeuren met strakke moderne uitstraling

Openslaande garagedeurdeur NT60-2 voor meer ruimte en gemak

Hardhouten garagedeuren met klassieke warme uitstraling

houten openslaande garagedeuren met voordeur geven woning meer aanzien

Zoals u op de foto’s kunt zien is de uitstraling van een houten of metalen met aluminium openslaande deur heel persoonlijk. Op de buttons hieronder vindt u meer specifieke informatie.

Wat kosten openslaande deuren?

Vanaf € 2650,00 incl. btw heeft u al een nieuwe deur. Hiervoor krijgt u een standaard Hörmann garagedeur in S-of M profilering met houtnerfstructuur.

De oude deur wordt gedemonteerd en afgevoerd en de nieuwe uiteraard vakkundig gemonteerd. Indien nodig wordt de vloeraansluiting ook nog netjes afgewerkt.

Naar wens zijn er allemaal extra’s verkrijgbaar zoals onder andere:

  • Een meervoudige vergrendeling
  • Een deurdranger.
  • Een deurstopper
  • Ook kan de openslaande deur in iedere RAL kleur worden geleverd tegen meerprijs.

Onze hardhouten garagedeuren van Hebo zijn al leverbaar vanaf € 4450,00 incl. btw en montage voor type HGS10. Een mooie klassieke deur die voor vele woningen een verbetering van het gevelaanzicht zal zijn.

Aluminium deuren NT60-2

NT60-2 M-profilering

Hardhouten deuren HGS10

Houten openslaande garagedeur HGS 10

Voordelen openslaande garagedeuren ten opzichte van kanteldeuren

Bedieningsgemak

De garagedeur bestaat uit twee openslaande delen. Een deel dat vast te zetten is en het doorloopdeel voor dagelijks gebruik. Breed genoeg om met een scooter naar binnen te kunnen. Beide delen kunnen ook tegelijk geopend worden.

Isolatie

De deuren zijn rondom geïsoleerd met een rubberen aanslag. De panelen zijn 42 mm dik en sluiten naadloos aan. Kanteldeuren hebben rondom altijd kieren, omdat het deurblad tussen de stijlen beweegt.

Onderhoudsvrij

De deur heeft weinig onderhoud nodig. Af en toe schoonmaken met water en zeep is voldoende om vervuiling uit de lucht (zoals vliegroest) te verwijderen.

Tochtvrij

De openslaande deuren zijn rondom voorzien van afsluitrubbers. De onderdorpel sluit ook mooi af.
In vergelijking met de ongeïsoleerde kanteldeur zal het binnenklimaat in de garage een heel stuk verbeterd zijn.

Kwaliteit

De garagedeuren van Hörmann staan bekend om hun kwaliteit. Er wordt heel veel research gedaan op alle onderdelen van de deur en regelmatig worden er verbeteringen aangebracht. zodoende hebben de deuren 10 jaar fabrieksgarantie.

Hoe lang duurt het vervangen van een garagedeur?

We komen in de loop van de ochtend bij u aan en halen dan de oude deur er uit. Dan gaan we de opening gereed maken om de nieuwe deur te monteren. Indien noodzakelijk kunnen we ook aanpassende timmerwerkzaamheden doen. Zo houdt u alles in één hand en heeft u er verder geen omkijken naar.

Ook smeren wij direct de onderdorpel aan met zand en cement zodat de deur netjes afgewerkt is. ‘s Middags kunt u direct genieten van uw nieuwe openslaande garagedeur.

Waarom De Garagedeur Specialist?

  • Vakkundig gemonteerd en 10 jaar garantie
  • Eigen gecertificeerde monteurs
  • Deuren worden geheel op maat gemaakt
  • Samen met u zoeken we naar de beste uitvoering

Adviesgesprek of offerte aanvragen?

Als u na het lezen van deze pagina nog vragen heeft, druk dan op onderstaande offerteknop en stel uw vraag. Wilt u direct iemand spreken druk dan op de rechter belknop.