Sectionaaldeur garage

Een sectionaaldeur is opgebouwd horizontale lamellen. Soms spreekt men ook wel van lamellendeur of panelendeur.

Met een Hörmann sectionaaldeur kiest u voor tientallen jaren knowhow van een groot internationaal merk. Hörmann sectionaal deuren zijn met de grootste zorg vervaardigd uit de beste materialen. Zij bieden een optimaal bedieningscomfort en maximale functionele betrouwbaarheid. Mede daardoor is de goede naam de beste garantie.

De elegante Hörmann sectionaaldeuren ( lamellendeur of panelendeur ) openen verticaal naar boven. Zo wint u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij.

Sectionaaldeuren passen altijd. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Ze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn Hörmann sectionaaldeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Geautomatiseerde Hörmann garagedeuren bedient u even gemakkelijk als uw televisietoestel. Eén druk op de knop en u rijdt, beschut tegen weer en wind, uw garage binnen.

Wilt u meer weten over deze sectionaaldeuren ( lamellendeur of panelendeur ) klik dan in het menu aan de linkerkant voor de verschillende modellen.

Horman sectionaal garagedeur
Hormann hemlok sectionaal garagedeur
Hormann sectionaaldeur LTH40