Aluminium voordeuren zijn een goede keuze

U zult het snel merken: aluminium deuren overtreffen kunststof- en houten deuren op vele punten. Door de vele keuzemogelijkheden op het gebied van technische uitrusting en design geniet u van een reeks extra voordelen:

  • betere geluiddemping
  • uitstekende warmte-isolatie
  • hoge veiligheid
  • grote stabiliteit
  • niet naschilderen, na jaren zien aluminium deuren er nog als nieuw uit.

TopPrestige uitvoering

Het vullingsmotief is op het vleugelprofiel gemonteerd, waardoor een ruim en elegant buitenaanzicht ontstaat. Binnen heeft het een slank vleugelprofiel zonder steunlijsten en zonder zichtbare afdichting.

Uw voordeel: hoge warmte-isolatie

Met een UD-waarde van ca. 1,7 W/ (m²·K) biedt een Hörmann TopPrestige voordeur u een zeer hoge warmte-isolatie. Het thermisch onderbroken profielsysteem en de met polyurethaan volgeschuimde vulling zorgen ervoor dat de warmte niet naar buiten kan ontsnappen.

Standaard met negenvoudig veiligheidsslot voor een veilig gevoel

Alle deuren uit de aluminium voordeurenactie zijn standaard uitgerust met een negenvoudig veiligheidsslot.

De deuren beschikken daarmee over een beveiliging met vijf stalen draaigrendels en vier stalen pennen.

Deze topbeveiliging aan negen punten beschermt uw deur met slechts één sleuteldraai (vijf sleutels worden standaard meegeleverd).

negenvoudig veiligheidsslot
stabiele scharnieren

Stabiele scharnieren
De driedimensionale scharnieren kunnen variabel worden ingesteld. Zo kunt u er op vertrouwen dat uw voordeur altijd optimaal afgedicht is en gemakkelijk en veilig in het slot valt.

veiligheidsroset

Veiligheidsrozet
Deze beschermt de profielcilinder tegen doorboren en uitdraaien. Standaard in verkeerswit RAL 9016. Bij deuren in een voorkeurkleur is de veiligheidsrozet ook uit roestvrij staal verkrijgbaar.

veiligheidspen

Veiligheidspen
Een massieve pen uit roestvrij staal beveiligt de deur aan de scharnierzijde tegen het uittillen en het indrukken.

drempelprofel

Drempelprofiel
Het thermisch onderbroken 80 mm drempelprofiel is uiterst stabiel en warmte isolerend. Het wordt met een niet-zichtbare schroefverbinding bevestigd.