Wat kost een aluminium voordeur?

Wat kost een aluminium voordeur?

Wat kost een aluminium voordeur? Die vraag wordt al snel gesteld als men geïnteresseerd is in een nieuwe voordeur. Maar zo makkelijk als hij is gesteld, zo moeilijk is hij te beantwoorden. Er zijn verschillende soorten voordeur met elk hun eigen kenmerken en voordelen.
Hieronder vind u enkele voorbeelden.

De ThermoSafe voordeur is een aluminium deur van 73mm dik met thermisch onderbroken profielen. Het kozijn is 82mm en is ook thermisch onderbroken, wat zorgt voor een goede warmte isolatie.
Daarnaast heeft hij goede geluidwerende eigenschappen.
Het slot is een vijfvoudige vergrendeling en standaard is deze deur uitgerust met een RC-3 veiligheidsuitrusting.

De ThermoSafe Hybrid voordeur is net als de Thermosafe een aluminium deur van 73mm dik met thermisch onderbroken profielen. Het kozijn is 82mm en is ook thermisch onderbroken, wat zorgt voor een goede warmte isolatie.
Daarnaast heeft hij goede geluidwerende eigenschappen.

Het grote verschil is dat de buitenplaat van de deur is gemaakt van RVS.
Hierdoor is de deur een stuk stabieler en heeft het RC waarde van 4 (bij deuren zonder glas) wat hem nog veiliger maakt.

De ThermoPlan Hybrid is nieuw in het assortiment van Hörmann.
Het bijzondere van deze deur is het elegante vlakke aanzicht. Doordat kozijn en deurblad even dik zijn ziet en merkt u niet dat het deurblad en deurkozijn verspringen.

Ook hier zorgt de roestvrijstalen plaat aan de buitenkant gegarandeerd ook bij grote temperatuurverschillen een bijzonder hoge vormstabiliteit.

Zoals u ziet  zijn er vele mogelijkheden om uw oude voordeur te vervangen voor een geïsoleerde aluminium voordeur. Vraag via de button hiernaast uw informatie op.