Zijdelingse sectionale garagedeuren

Deze zijdelingse deuren schuiven open naar de zijkant in plaats van beneden naar boven. Dat bespaart ruimte maar is ook bijzonder handig als u alleen maar even snel de garage in of uit hoeft te gaan, bijvoorbeeld met de fiets of om even wat tuingereedschap te pakken.

Zijdelingse deuren

Snel naar binnen, snel naar buiten

De zijdelingse sectionaaldeuren openen snel en automatisch tot aan de ingestelde positie. U kunt er dus makkelijk en snel doorheen met uw fiets, motor of kruiwagen. U hoeft dus niet meer gebukt onder een half geopende garagedeur door te lopen.

Ideaal voor lagere garages

Deze deur is perfect voor garages die een lager plafond hebben, maar ook als u het plafond gebruikt voor opslag. De zijdelingse sectionaaldeur maakt het dus mogelijk om de ruimte in uw garage optimaal te gebruiken.

Geluidsdemping, warmte-isolatie en veiligheid

De volgeschuimde panelen zijn 42 mm dik en isoleren daardoor prima voor warmte en geluid. Het deurblad is zeer stabiel en de vloerrail is makkelijk schoon te houden. Vingerklembeveiliging voorkomt dat vingers bekneld raken. De uitschakelautomaat zorgt ervoor dat de deur direct stopt bij contact met personen, voertuigen of voorwerpen. Een prettig idee, zeker als u kinderen heeft.

Verschillende motieven, profielen en kleuren

Deze zijdelingse deuren zijn verkrijgbaar met de motieven Woodgrain (robuust, natuurgetrouw zaagsnede motief), New Silkgrain (fijngestructureerd en elegant) en Decograin Golde Oak (naturel houtkarakter). Ter illustratie zijn er er de M-profilering, de L-profilering (met bredere panelen) of Casetten (met vlakken). U heeft daarnaast de keuze uit 15 voorkeurkleuren. Indien u een andere oplossing zoekt voor een loopdeur functie dan kunt u terecht op deze pagina.

Zijdelingse sectionale deur
Zijdelingse deur met loopdeur stand

Dit is wat onze klanten over ons zeggen:

Goed advies gekregen bij het eerste contact, was een prettig gesprek. Het monteren van de garagedeur verliep volgens plan en werd keurig netjes uitgevoerd door de 2 medewerkers van het bedrijf. Volgens afspraak oude deur afgevoerd evenals al het verpakkingsmateriaal, rommel weer netjes opgeruimd. Gewoon goeie service.

Goed meedenken. Eerlijke communicatie. Snelle levering

Vriendelijke monteur

Eerlijk toegeven van meetfout en adequate correctie

Plezierig contact, duidelijke communicatie, goede prijs/kwaliteit en keurig netjes gewerkt bij het plaatsen van de garagedeur. In alle opzichten een heel prettig bedrijf. Wij zijn bijzonder tevreden.