Zijdelingse sectionale garagedeuren

Als u van plan bent om uw oude garagedeur te gaan vervangen zou u kunnen overwegen dit te doen door voor zijdelingse deuren te kiezen.
Waarschijnlijk heeft u nu een deur die in zijn geheel naar boven opengaat. Al uw spullen staan in het zicht en in de winter verliest u veel warmte. Een zijdelingse garagedeur bestaat uit verticaal geplaatste panelen die langs de wand naar binnen schuiven.

Zijdelingse sectionale deur

Zoals u ziet heeft u boven de opening slechts 10 cm vrije ruimte nodig waardoor deze deur bijna altijd past. Aan de binnenzijde heeft u geen geleiders meer tegen het plafond wat weer zorgt voor extra bergruimte.

Zijdelingse deur met loopdeur stand

Het grootste voordeel is dat de deur in iedere gewenste positie geopend kan worden. U kunt de elektrische bediening zo inregelen dat hij niet verder opent dan de breedte van bijvoorbeeld uw fiets, motor of bakfiets.

Waarom zou u kiezen voor een zijdelingse deur?

Snel naar binnen, snel naar buiten

De zijdelingse sectionaaldeuren openen snel en automatisch tot aan de ingestelde positie. U kunt er dus makkelijk en snel doorheen met uw fiets, motor of kruiwagen. U hoeft dus niet meer gebukt onder een half geopende garagedeur door te lopen.

Ideaal voor lagere garages

Deze deur is perfect voor garages die een lager plafond hebben, maar ook als u het plafond gebruikt voor opslag. De zijdelingse sectionaaldeur maakt het dus mogelijk om de ruimte in uw garage optimaal te gebruiken.

Geluidsdemping, warmte-isolatie en veiligheid

De volgeschuimde panelen zijn 42 mm dik en isoleren daardoor prima voor warmte en geluid. Het deurblad is zeer stabiel en de vloerrail is makkelijk schoon te houden. Vingerklembeveiliging voorkomt dat vingers bekneld raken. De uitschakelautomaat zorgt ervoor dat de deur direct stopt bij contact met personen, voertuigen of voorwerpen. Een prettig idee, zeker als u kinderen heeft.

Verschillende motieven, profielen en kleuren

Deze zijdelingse deuren zijn verkrijgbaar met de motieven Woodgrain (robuust, natuurgetrouw zaagsnede motief), New Silkgrain (fijngestructureerd en elegant) en Decograin Golde Oak (naturel houtkarakter). Ter illustratie zijn er er de M-profilering, de L-profilering (met bredere panelen) of Casetten (met vlakken). U heeft daarnaast de keuze uit 15 voorkeurkleuren. Indien u een andere oplossing zoekt voor een loopdeur functie dan kunt u terecht op deze pagina.

Dit is wat onze klanten over ons zeggen:

Goed advies gekregen bij het eerste contact, was een prettig gesprek. Het monteren van de garagedeur verliep volgens plan en werd keurig netjes uitgevoerd door de 2 medewerkers van het bedrijf. Volgens afspraak oude deur afgevoerd evenals al het verpakkingsmateriaal, rommel weer netjes opgeruimd. Gewoon goeie service.

Goed meedenken. Eerlijke communicatie. Snelle levering

Vriendelijke monteur

Eerlijk toegeven van meetfout en adequate correctie

Plezierig contact, duidelijke communicatie, goede prijs/kwaliteit en keurig netjes gewerkt bij het plaatsen van de garagedeur. In alle opzichten een heel prettig bedrijf. Wij zijn bijzonder tevreden.