Garagedeur vervangen? Binnen 1 dag een nieuwe garagedeur

Is uw garagedeur aan vervanging toe? Als Garagedeur Specialist vervangen we dagelijks deuren bij particulieren, VvE’s, vastgoedbeheerders en aannemers.

We zorgen dat de nieuwe garagedeur perfect past en indien gewenst nemen we de oude deur mee. Binnen één dag is alles geregeld. U heeft nergens omkijken naar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen van uw garagedeur of neem contact op voor advies.

Nieuwe garagedeur

Oude situatie

Oude garagedeur en voordeur

Nieuwe situatie

Voordeur en garagedeur vervangen

Aanbieding garagedeur vervangen

Wilt u uw garagedeur vervangen voor een moderne sectionaaldeur? Maak dan gebruik van onze aanbieding op de Hörmann Renomatic garagedeuren. Vanaf € 1.199,- heeft u al een nieuwe garagedeur.

Wanneer is het vervangen van de garagedeur nodig?

Isolatie

Oude garagedeuren zijn vaak niet geïsoleerd, waardoor de garage koud en tochtig kan zijn. Wanneer de garage met uw woning is verbonden kunnen uw stookkosten daardoor stijgen. Met de hoge energieprijzen van tegenwoordig is dat niet wenselijk.

Veiligheid

Oude garagedeuren zijn vaak relatief eenvoudig open te breken. Geen prettige gedachte. Zeker niet als inbrekers via de garage uw woning kunnen betreden.

Gebruiksgemak

Tegenwoordig zijn veel garagedeuren standaard van elektrische bediening voorzien. Zo ook onze aanbiedingsdeur. Ideaal als u vanuit uw auto de garagedeur wilt openen of als u niet meer iedere keer wilt bukken om de garagedeur te openen.

Uitstraling

Het deurblad van een garagedeur uit de jaren 90 is qua uitstraling niet te vergelijken met een deur van nu. Daardoor kan hij afbreuk doen aan de uitstraling van uw woning.

Meer weten over het laten plaatsen van een nieuwe garagedeur?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een showroombezoek. Weet u al wat uw wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.