Polynorm roldeuren

Als men over roldeuren praat heeft men het nog altijd over de Polynorm roldeur. Polynorm maakte vele jaren hun enkelwandige stalen roldeuren in Bunschoten. In 2002 is de gehele productielijn verkocht en later is men in Nederland helemaal gestopt met de productie. Sinds 2018 worden de deuren geimporteerd door Tudor Roldeuren en via een dealernetwerk verkocht. De ongeisoleerde garagedeuren worden nog toegepast waar isolatie geen rol speelt of de ruimte in de garage onvoldoende is voor het railsysteem van een kanteldeur of sectionaaldeur. Ook vind deze deur steeds vaker zijn toepassing in de selfstorage opslagboxen.

polynorm roldeuren seriematig
Polynorm roldeur
Roldeur zwart

Polynorm roldeuren

De TiltAdor roldeur (voorheen Polynorm Roldeur) is een enkelwandige garageroldeur, toepasbaar bij garages met een minimale inbouwruimte van 300 mm boven de latei. Het product leent zich met name voor toepassingen in de nieuwbouw en renovatie. De inbouwtijd is zeer gering en de bruikbaarheid van de garagevloer wordt optimaal benut door het oprollen van de deur.

Technische gegevens:

  • Minimale afmeting: breedte 1200 mm x hoogte 2000 mm.
  • Maximale afmeting: breedte 3657 mm x hoogte 3048 mm. (uitvoering RollOver)
  • Plaatmateriaal: verzonken staalplaat voorzien van HP200 plastisol coating.
  • Slot: standaard B&D slot.
  • Handgrepen: verzonken handgreep.
  • Zijgeleiding; middels aluminium geleiderails.
  • Verpakking: Noppenfolie met karton op rol.

De garageroldeur van het model TiltAdot wordt samengesteld aan de hand van de opgegeven dagmaat die dus wordt gemeten in de opening, van buiten uit gezien. Deze maten zijn bepalend voor de te produceren deur en ook voor het bepalen van het juiste tarief.

Voor montage van deze deur heeft men een minimale inbouwruimte van 95 mm nodig aan de zijkanten  en minimaal 330 mm boven de latei. In geval van het toepassen van een aandrijving heeft men minimaal 145 mm nodig aan een van de beide zijkanten van de deur, dit in verband met de ruimte van de motor.

Vervangend slot voor de
Polynorm roldeur (B&D slot)

Een veel voorkomend probleem bij de Polynorm roldeur is het kapot gaan van het slot, doordat de sleutel erin blijft zitten bij het openen van de deur. Wij hebben voor u reservesloten op voorraad liggen. Deze zijn eenvoudig zelf te vervangen. Er zijn geen alternatieven meer voor dit slot.

U kunt het B&D slot en andere onderdelen voor de Polynorm roldeur uitsluitend nog via onze webshop bestellen.

Slot Polynorm roldeur (B&D slot)

Polynorm roldeurslot  (B&D slot). Prijs: € 52,95 incl. BTW en verzendkosten. Uit voorraad leverbaar.

Radiflex roldeur onderdelen

De Radiflex roldeur onderdelen zijn niet meer leverbaar. De deur is al geruime tijd uit de productie en reserve onderdelen zijn niet meer leverbaar.

Het enige onderdeel dat nog leverbaar is, is het B&D slot (zoals afgebeeld in de webshop. LET OP: het onder rubber is afwijkend van de gewone roldeur en past niet op de Radiflex deur.

Vroeger werden de Solid sloten met standaard euro cilinder korte tijd toegepast, deze sloten met bijbehorende sluitstangen zijn ook niet meer leverbaar

Radiflex roldeur

Vragen over onderdelen voor uw Polynorm roldeur?

Garagedeur Specialist heeft ruime ervaring met beide merken en kan u vast verder helpen. Bel ons gerust op 0182 37 37 37 of stuur ons een e-mail via ons contactformulier.