Polynorm roldeuren

Als men over roldeuren praat heeft men het nog altijd over de Polynorm roldeur. Polynorm maakte vele jaren hun enkelwandige stalen roldeuren in Bunschoten. In 2002 is de gehele productielijn verkocht en later is men in Nederland helemaal gestopt met de productie. Sinds 2018 worden de deuren geïmporteerd door Tudor Roldeuren en via een dealernetwerk verkocht. De ongeïsoleerde garagedeuren worden nog toegepast waar isolatie geen rol speelt of de ruimte in de garage onvoldoende is voor het railsysteem van een kanteldeur of sectionaaldeur. Ook wordt deze deur steeds vaker gebruikt voor selfstorage opslagboxen.

polynorm roldeuren seriematig
Polynorm roldeur
Roldeur zwart

Polynorm roldeuren

De TiltAdor roldeur (voorheen Polynorm Roldeur) is een enkelwandige garageroldeur, toepasbaar bij garages met een minimale inbouwruimte van 350 mm boven de latei. Het product leent zich met name voor toepassingen in de nieuwbouw en renovatie. De inbouwtijd is zeer gering en de ruimte in de garage wordt optimaal benut door het oprollen van de roldeur boven de opening.

Technische gegevens:

  • Minimale afmeting: breedte 1000 mm x hoogte 2000 mm. (uitvoering Roll-a-door)
  • Maximale afmeting: breedte 3657 mm x hoogte 3048 mm. (uitvoering RollOver)
  • Iedere deur is speciaal op maat gemaakt zonder meerprijs
  • Plaatmateriaal: verzonken staalplaat met Plastisol coating in 13 kleuren.
  • Elegante handgreep of zonder handgreep bij elektrische bediening
  • Zijgeleiding; middels aluminium geleiderails.
  • Verpakking in noppenfolie wat het monteren erg makkelijk maakt.

De garageroldeur van het model TiltAdor wordt samengesteld aan de hand van de opgegeven dagmaat die dus wordt gemeten in de opening, van buiten uit gezien. Deze maten zijn bepalend voor de te produceren deur en ook voor het bepalen van het juiste tarief.

Voor montage van deze deur heeft men een minimale inbouwruimte van 95 mm nodig aan de zijkanten  en minimaal 350 mm boven de latei. In geval van het toepassen van een aandrijving heeft men minimaal 145 mm nodig aan een van de beide zijkanten van de deur, dit in verband met de ruimte van de motor.

Vervangend slot voor de
Polynorm roldeur (B&D slot)

Een veelvoorkomend probleem bij de Polynorm roldeur is het kapot gaan van het slot, doordat de sleutel erin blijft zitten bij het openen van de deur. Wij hebben voor u reservesloten op voorraad liggen. Deze zijn eenvoudig zelf te vervangen. Er zijn geen alternatieven meer voor dit slot.

U kunt het B&D slot voor de Polynorm roldeur uitsluitend nog via onze webshop bestellen.

Slot Polynorm roldeur (B&D slot)

Polynorm roldeurslot  (B&D slot). Prijs: € 89,00 incl. BTW en verzendkosten. Uit voorraad leverbaar.

Radiflex roldeur onderdelen

De Radiflex roldeur onderdelen zijn niet meer leverbaar. De deur is al geruime tijd uit de productie en reserve onderdelen zijn niet meer leverbaar.

Het enige onderdeel dat nog leverbaar is, is het B&D slot (zoals afgebeeld in de webshop.

Vroeger werden de Solid sloten met standaard euro cilinder korte tijd toegepast, deze sloten met bijbehorende sluitstangen zijn ook niet meer leverbaar